Willem van Oranje Scholengroep

Wij maken deel uit van Willem van Oranje Scholengroep
 
Door deel uit te maken van Willem van Oranje Scholengroep zien we onze missie breder. Los van het behalen van een waardevol diploma, willen we iedere leerling voorbereiden op hun toekomst met een goed ontwikkeld besef van waarden. Zelfstandig en met voldoende zelfvertrouwen. Overtuigd van hun eigen unieke kracht en talent. Door overleg en ontmoeting tussen directies en medewerkers van de Willem van Oranje Scholengroep staan we met elkaar sterker in onze missie en visie.
 
Dat slaagt omdat alle scholen van de scholengroep leerlingen echt willen zien. De school is scharnier tussen de leerlingen, hun ouders, de maatschappij en hun carrière.
 
Willem van Oranje Scholengroep faciliteert en ondersteunt inmiddels 8 scholen om deze kernbelofte waar te kunnen maken. Autonome scholen, ieder met hun eigen kenmerken, werkgebied en invulling van de missie. Met als gemene deler onze protestants-christelijke signatuur.
 
Een identiteit waar we trots op zijn. Omdat het ons verbindt en omdat het een ankerplaats biedt in een continu veranderende wereld. Een stevige basis van waaruit we innovaties omarmen en met open blik nieuwe samenwerkingen tegemoet treden.
 
Maak kennis met Willem van Oranje Scholengroep. Met een diversiteit aan scholen waar elke dag weer mensen het beste van zichzelf geven. Omdat een goede ontwikkeling van onze leerlingen ons aan het hart gaat.  Bezoek hier de website

 

Willem van Oranje Scholengroep
De Gaard 4
5146 AW  Waalwijk
0416 – 333069
scholengroep@wvoranje.nl 
www.willemvanoranjescholengroep.nl